Kom til Spirituel Cafe i Allerup Forsamlingshus tirsdag den 12. november 2019 kl. 19Kunne du tænke dig at møde ligesindede med interesse for spiritualitet og personlig udvikling?

Så er dette lige noget for dig!


Behandlere har mulighed for at præsentere nogle af deres færdigheder og tilbud - hvis de vil. Medbring gerne visitkort og foldere eller ting, du vil sælge (f.eks. krystaller eller englekort). Det er ikke en egentlig messe, men der må gerne være lidt salg og også prøvebehandlinger.

Formålet er hygge, samvær med ligesindede, udveksling af ideer og erfaringer, evt. lidt leg eller små øvelser.


Vi starter med en præsentationsrunde, hvor alle kort kan fortælle, hvem de er og - hvis de er behandlere - fortælle, hvad de udbyder.


Der kan være 1-3 oplæg af 25 minutters varighed i løbet af aftenen. Så hvis du har noget, du brænder for og vil fortælle om, så kontakt Susan Jørgensen. Oplægget vil blive præsenteret her.


Maya Halstensgård, clairvoyant og healer, holder oplæg om "Hjertets intelligens" Et intuitivt foredrag om det, vi har glemt at huske.


Marianne Nielsen, forfatter fra Hornsherred, Sjælland, fortæller om sin bog "Mine vandringer med Jomfru Maria". Du kan læse mere om bogen på facebooksiden Jomfru Marias Pilgrimsrute


Hvis der er mere end 18 deltagere, vil vi have hele forsamlingshuset, og der vil så være mulighed for at lave små demonstrationer eller foredrag i Lille sal mens cafeen vil være i store sal.


Det koster 100 kr. at deltage - gælder for alle.

Kaffe, te og kage er inkluderet i prisen


Anvend gerne kontaktformular på forside og skriv tilmelding til Spirituel Cafe. Betal derefter på MobilePay 24018


Næste planlagte Café-aften herefter: Torsdag den 16. januar 2020