SPIRTUEL RÅDGIVNING - trancekanaliseringVed en spirituel rådgivning vil jeg via min sjæl eller sjælegruppe videregive informationer til dig til hjælp på din vej. Det vil foregå via trancekanalisering, hvor jeg går ind i en ændret bevidsthedstilstand og derefter lader en af mine guider tale direkte til dig. Det vil foregå som en dialog mellem dig og den bevidsthed, der kommer igennem. Jeg oplever oftere, at det er klientens egen guide, der kommer igennem. Det giver mulighed for en mere specifik vejledning.


Spirituel rådgivning er et øjebliksbillede af din situation lige her og nu, hvilke problemstillinger du står i, hvad der er gået forud og hvilke muligheder, der foreligger.


Før en spirituel rådgivning vil det være gavnligt for dig at lave en liste med spørgsmål, som du kan tage med. Sørg for at formulere spørgsmålene som åbne spørgsmål (spørgsmål som ikke kan besvares med ja eller nej), da det giver mulighed for dialog.


Du kan ikke stille spørgsmål om andre personer.


Vær opmærksom på, at spirituelle guider heller ikke ved alt. Lige som her på jorden er der forskellige udviklings- og videns-niveauer hos dem. De har blot et andet perspektiv på vores problemstillinger.

En spirituel rådgivning kan sagtens deles af flere personer.

Medbring gerne en opladet telefon til at optage sessionen.