Bliv fri af traumerne, der styrer dit liv og bliv mere rolig, let og fredfyldt?Kunne du tænke dig at leve et liv, hvor du føler dig godt tilpas med dig selv, din krop og dine omgivelser?


Fastlåste reaktions-mønstre, lavt selvværd, manglende selvtillid, uhensigtsmæssige vaner, afhængigheder, fobier, fysiske eller psykiske problemer og sygdomme bunder som regel i gamle oplevelser, der har sat sig som indre følelsesmæssige blokeringer.

Igennem terapi kan du slippe af med traumernes magt over dit liv og få det meget bedre.


De fleste blokeringer opstår i de første leveår, hvor vi ikke har viden og ressourcer til at takle det. Fald, slag, forskrækkelser, overværelse af skænderier, at blive væk, lukket inde, være alene, få smæk - eller alt muligt andet, som vi som voksne måske ikke regner for noget, men som et lille barn tager ind som voldsomme oplevelser. Det er med til at forme vores liv, men det kan også skabe unødvendige begrænsninger for livsudfoldelse f.eks. fobier, dødsangst eller angst for alverdens ting. Eller det kan give dig problemer i relationer med andre mennesker.


TERAPI, DER VIRKER


Hjælper terapi? Ja - det gør det, hvis du sørger for at vælge en terapiform, hvor kropsterapi indgår - f.eks. Tankefeltterapi og Emotionel FrihedsTeknik. Det er effektivt og har en virkning med det samme.Forudsætningen er, at du skal være indstillet på at kigge indad og tage hånd om dit eget liv. Jeg hjælper dig.


Man skal vel have en masse sessioner? Nej, slet ikke. Meget kan forløses på 1-5 besøg.


I en samtaleterapi bruger jeg intuition, empati, tankefeltterapi (se beskrivelse nedenfor), healing, regression, min livserfaring, min fornuft og en håndfuld spørgeteknikker til at hjælpe dig med at finde ind til kernen af dine problemer. Derfra kan jeg hjælpe dig med at forløse traumerne, så du ender med at føle dig rolig, let og fredfyldt. Desuden vil de symptomer, du har i nuet, forsvinde.


Terapi kan sagtens foregå online via video.

​Book en tid til en uforpligtende samtale. Det er gratis.