fortæl om din oplevelse af en session eller et forløb

KLIENTERNE SKRIVER"Er som fra nat til dag efter en samtale med Susan Jørgensen. Hun hjalp mig med at hele mit indre barn, så løb nogen tårer men gud hvor det hjalp 🙏🏾Havde Ikke troet jeg kunne blive så glad igen som da jeg var barn næsten! Forsætter det, så springer jeg i luften af glæde ☺️Kan kun sige har I ondt et sted, så prøv Susan Jørgensen 💜Hun har hjertet med hele vejen, og så dygtig jeg Ikke har turdet tænke, det var muligt at heale mit indre barn! Så har et Mega råd ! Prøv en samtale med hende og så opdager I hvor dygtigt hun hjælper 💝"*
Theresa, febr. 2021


“En session med Susan bibringer varme, tryghed og en åbning at dit sind. Susan er tillidsvækkende og lydhør og forstår at favne ens person. Jeg kan varmt anbefale en session hos Susan.”

V.E.


“Jeg føler mig i trygge hænder, når Susan behandler. Susan er utrolig rar, rolig og et omsorgsfuldt menneske med stor empati og menneskelig indsigt. De redskaber, hun bruger er givende og forløsende på et højt niveau. Hendes behandlinger kan varmt anbefales”
Charlotte


Helle skriver: "Kære Susan ❤️ Af hjertet tusind tak fordi du endnu engang hjalp mig igennem et traume ❤️ Jeg har i den grad genfundet roen i min sjæl. Du er bare hamrende dygtig, og det er en stor fornøjelse når du med dit rolige sind og din skarpsindighed får mig i mål. Tusind tak for dig"KLIENTERNE SKRIVER"Min oplevelse under healingen, der foregik via video: Det føltes som om at du lagde dine hænder på mine skuldre med tommelfingrene op imod min nakke. Så blev hænderne flyttet ned på mine skulderblade. Det føltes som om at mine "vinger" var lidt krøllede, men du glattede dem ud, så de blev fine igen 😊🤚 Jeg føler mig helt let omkring skuldre og skulderblade nu. Tusind tak for healingen 🙏 Ulla Larsen"


"Kære Susan. Tusind tak for en skøn og powerfull trancehealing. Hold da op der var drøn på og nye indsigter blev der også plads til. Jeg er superspændt på hvad den gør for mig fremadrettet for er ret sikker på at noget grundlæggende både blev healet og ihvertfald også bevidstgjort. Og det at blive bevidst ved jeg er SÅ givende og forandrende for mig. SÅ igen mange tak - vender helt sikkert tilbage ❤ K.H Heidi"


"Jeg mødt Susan ved flere lejligheder og denne gang stod oplevelsen på en online trancekanalisering. Jeg var spændt og lidt nervøs inden start. Men Susan var rigtig god til at forklare mig hvordan det hele skulle forgå. Hun havde på forhånd opfordret mig til at have spørgsmål klar som jeg ønskede rådgivning til. Det var super godt da jeg kort efter start kunne stille mine spørgsmål. Det var spændende at overvære hvordan Susans stemmeleje og mimik ændrede sig under trancen. Jeg var ikke et sekund i tvivl om at det var en anden rådgiver der pludselig sad foran mig. Jeg fik stillet mine spørgsmål og fik en brugbar og god rådgivning til de udfordringer, jeg søgte hjælp til. Det var en super god oplevelse, og jeg kan kun anbefale andre at prøve dette. Susan besidder en enorm ro og varme så man i det øjeblik man er i hendes selskab slapper af og giver sig hen til den oplevelse man skal igennem. Så den største anbefaling herfra."
Dot Holm BertmanKURSUSDELTAGER SKRIVEREn deltager på Spirituel Fitness skriver:

"Jeg var bevidst om min sårbarhed som følge af den stressudløste depression, jeg var særdeles plaget af, da jeg så din annonce og tilmeldte mig spirituel fitness forløbet. Men noget dybt i mig sagde, at jeg ville have gavn af forløbet. Og det har jeg virkelig fået. Det er som om noget har åbnet sig i mig. Mange frø er sået og en del af dem spirer på livet lyst. Allerede efter første fitnessaften havde jeg en følelse af at være på vej hjem til mig selv igen. Indholdet af forløbet klædte mig på, men ikke mindst har du været god til at vise mig vejen.


Spirituel fitness forløbet har virkelig åbnet mine øjne for hvor vigtigt det er, at jeg bruger alle mine sanser. Og ikke mindst tro på det, jeg sanser. Konceptet er bygget op så min bevidsthed stille og roligt blev udvidet for hver træningsaften.


Som vejleder har du været fantastisk åben, ærlig og omsorgfuld. De super gode videoer du har lavet, giver mig efterfølgende mulighed for at repetere og træne lige specifikt dét som jeg har brug for, når jeg ønsker det. Både konceptet og dig som vejleder kan jeg på det varmeste anbefale alle, som er nysgerrig på det spirituelle, har lyst til at lære nye sider af sig selv og livet eller bare trænger til bevidsthedsgymnastik"