KLIENTERNE SKRIVER“En session med Susan bibringer varme, tryghed og en åbning at dit sind. Susan er tillidsvækkende og lydhør og forstår at favne ens person. Jeg kan varmt anbefale en session hos Susan.”
V.E.

“Jeg føler mig i trygge hænder, når Susan behandler. Susan er utrolig rar, rolig og et omsorgsfuldt menneske med stor empati og menneskeiig indsigt. De redskaber, hun bruger er givende og forløsende på et højt niveau. Hendes behandlinger kan varmt anbefales”
Charlotte


En deltager på Spirituel Fitness skriver:

"Jeg var bevidst om min sårbarhed som følge af den stressudløste depression, jeg var særdeles plaget af, da jeg så din annonce og tilmeldte mig spirituel fitness forløbet. Men noget dybt i mig sagde, at jeg ville have gavn af forløbet. Og det har jeg virkelig fået.

Det er som om noget har åbnet sig i mig. Mange frø er sået og en del af dem spirer på livet lyst. Allerede efter første fitnessaften havde jeg en følelse af at være på vej hjem til mig selv igen. Indholdet af forløbet klædte mig på, men ikke mindst har du været god til at vise mig vejen.

Spirituel fitness forløbet har virkelig åbnet mine øjne for hvor vigtigt det er, at jeg bruger alle mine sanser. Og ikke mindst tro på det, jeg sanser. Konceptet er bygget op så min bevidsthed stille og roligt blev udvidet for hver træningsaften.

Som vejleder har du været fantastisk åben, ærlig og omsorgfuld. De super gode videoer du har lavet, giver mig efterfølgende mulighed for at repetere og træne lige specifikt dét som jeg har brug for, når jeg ønsker det. Både konceptet og dig som vejleder kan jeg på det varmeste anbefale alle, som er nysgerrig på det spirituelle, har lyst til at lære nye sider af sig selv og livet eller bare trænger til bevidsthedsgymnastik"