Er du parat til at se indad - forløse dine traumer og bliver rolig let og fredfyldt?Gamle traumatiske oplevelser viser sig ofte i nutiden som f.eks. fastlåste reaktionsmønstre, lavt selvværd, manglende selvtillid, uhensigtsmæssige vaner, afhængigheder, fobier, fysiske eller psykiske problemer og som sygdomme.


Alle mennesker har følelsesmæssige traumer. De fleste oplever vi i de første leveår, hvor vi ikke har viden og ressourcer til at takle det. Fald, slag, forskrækkelser, overværelse af skænderier, at blive væk, lukket inde, være alene - eller alt muligt andet, som vi som voksne måske ikke regner for noget, men som et lille barn tager ind som voldsomme oplevelser. Det er med til at forme vores liv, men det kan også skabe unødvendige begrænsninger for livsudfoldelse f.eks. fobier, dødsangst eller angst for alverdens ting. Igennem terapi kan du slippe af med traumernes magt over dit liv.


I en psykoterapi bruger jeg intuition, empati, tankefeltterapi (se beskrivelse nedenfor), hypnoterapi (se beskrivelse nedenfor), healing, regression, min livserfaring, min fornuft og en håndfuld spørgeteknikker til at hjælpe dig med at finde ind til kernen af dine problemer. Derfra kan jeg hjælpe dig med at forløse traumerne, så du ender med at føle dig rolig, let og fredfyldt. Desuden vil de symptomer, du har i nuet, forsvinde varigt.


Terapien er helhedsterapi, hvor vi arbejder med både krop, sind og følelser. Vi tager udgangspunkt i følelser og symptomer i kroppen i nuet og lader underbevidstheden og kroppen vise vej til traumerne.


Kan terapi hjælpe dig? Ja, hvis du er indstillet på at kigge indad og tage ansvaret for dit eget liv.


FADP - Foreningen af Danske Psykoterapeuter skriver, at der nu er evidens for at Psykoterapi kan forandre personligheden, så man bliver mere rolig og bedre tilpas.